PDA

View Full Version : Very Answer Soon!!!!! Resetting game data



Keanu Edgar
05-18-2016, 02:13 PM
How do i go about resetting my game data i would like to start the game from over...????????????????

Brandon Charles
05-18-2016, 08:19 PM
I imagine it would be easiest to just create a new account. You could try asking support but I don't know 100% if you can have your game cleared.

[K] Aza
05-27-2016, 05:09 PM
Hiya,

Indeed, you can get your game reset by sending a ticket to support about it.
Make sure you use the same account to contact support as the one you want to have reset or it will not be possible for us to help you.

Once that is done, we'll ask you to confirm you want to reset your account before doing it for you.

Best regards,
James [Aza]