PDA

View Full Version : [Bug Report] Adobe Plugen Crashed every time :(



Abdullah Qumper
06-14-2016, 02:18 PM
Hi all,

I don't know if it's right place to post this, but...
am having this problem every time

http://i274.photobucket.com/albums/jj269/shin7speaty/Mutants%20Genenatic%20Error.png (http://s274.photobucket.com/user/shin7speaty/media/Mutants%20Genenatic%20Error.png.html)

am using latest Firefox browser and latest Adobe Flash version, and still got crash between time to time, while playing this game
and yeah, I play many facebook games, and I don't crash, only with this one, I got this problem.

it's fine to me that I crash while collection money, put Fusion Mutants, but this big problem is while in fight I got crash
that's mean I waste 10x coupon fight, and that's very very lame.

hope someone help me to find an solution to this problem,

thanks,
yours,
Abdullah Qumper

Howard
06-14-2016, 03:33 PM
Have you tried clearing your cookies and cache? Test on a different browser?

Abdullah Qumper
06-14-2016, 07:04 PM
Have you tried clearing your cookies and cache? Test on a different browser?

Yes, and I even try other pc...

and with Chrome Browser I got same bug but different error... shockwave something... but same Idea ...

I don't know why only this game I got this error, others are fine to me

I even try play it and close all programs/music/youtube that I use, still got this :(

Brandon Charles
06-14-2016, 07:24 PM
I always figured shockwave crashed because of the amount of mutants/buildings on my rooftop was just too much for shockwave to handle without crashing, so I just don't move my mouse until the game has loaded. If anyone finds a fix if it exists let me know!

[K] Aza
06-15-2016, 11:22 AM
Hi there!

Thanks for your message, crashes like that are a pain!
Can you please contact support about this so we can investigate properly? (link to support in my signature below)

Best,
James [Aza]

Abdullah Qumper
06-15-2016, 01:44 PM
Aza;59437']Hi there!

Thanks for your message, crashes like that are a pain!
Can you please contact support about this so we can investigate properly? (link to support in my signature below)

Best,
James [Aza]



ok, I just post a ticket there... with same post title

hope someone reply soon,

thanks

Brandon Charles
06-15-2016, 02:14 PM
ok, I just post a ticket there... with same post title

hope someone reply soon,

thanks

Hey Abdullah if you get a solution could you share it with us? :)

Abdullah Qumper
06-15-2016, 05:47 PM
Hey Abdullah if you get a solution could you share it with us? :)

well, they reply me very fast... and this is what they says:
"
You might need to download the latest version of Adobe Flash Player, but first try to remove it entirely: http://www.adobe.com/products/flashplayer/?promoid=DJDWD

It also might be worth clearing your cache. To learn how to do this, please click on the following link:
http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser%27s-Cache
Select your browser and follow the steps.
"
I think I will try these 2 steps and if I still get this problem, then I have to live with it :)