PDA

View Full Version : [Suggestion] Team Preset/Last Team Used button



Faugn Xoosef
08-12-2016, 02:32 AM
Hi kobojo, i like to suggest team preset when selecting mutants for battle. The current filter is only good when one has few mutants. On a fully occuppied compound, the mutant roster is looooong and its still long even filters are used.

It would be nice if they are presets ( 1 or 2 is enough ) or something like setting a default team you can select when battling. If its hard, then maybe something simple as "Last team used button/option"

In both PC and Mobile version, the struggle is real !

Brandon Charles
08-12-2016, 02:48 AM
I agree fully! I would love to be able to select from team presets instead of sifting through categories.

Alex Mitro
08-15-2016, 08:40 AM
I suggested this a while back. This is a fantastic idea.

Michael Valdez
08-15-2016, 11:51 AM
YES YES YES please make this happen! :D