PDA

View Full Version : [Bug Report] Sort by health not working



William Morgan
10-16-2016, 08:22 PM
Is anyone else having problems when they select sort by health when starting a fight it just stays in order of level is this a known problem and is it being fixed

ChadDudley
10-17-2016, 05:32 AM
I think you should contact the support team

[K] Allen Bernard
10-17-2016, 04:35 PM
Hello William,

We are not aware of such an issue.
Is this happening on mobile or Facebook?

Cheers,