PDA

View Full Version : [QUESTION] Game not working



Yutiny79
03-13-2017, 09:13 PM
My game will not let me enter levels or battles, it keeps spinning with the door shut. There is red explanation point in the lower right corner. It won't let me play please help

Knightified
03-13-2017, 10:31 PM
It's most likely that you have a bad connection.

Pheenix
03-13-2017, 10:43 PM
Happened to me a while back. Possible solutions are:
Clear your app cache.
Uninstall/reinstall the app (ONLY do this if you've linked your game to FB - you'll lose all progression if its not).

Mine randomly started working after I did all of the above then logged in at work on 4G. Got home, logged in on the wi-fi and all good.

Good luck :)

Skunkix
03-13-2017, 11:45 PM
Yesterday i had siMilar problem. I cleaned cache and worked